Tριάδα τερματοφυλάκων με Κραβαρίτη στη Νίκη Βόλου

O Βασίλης Κραβαρίτης θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου

Έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Δημήτρη Λίταινα αλλά και άλλους παίκτες, η Νίκη Βόλου βρίσκεται ήδη κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον Σάκη Γκαραβέλη για τη θέση του τερματοφύλακα, με τον Νίκο Μπουργάνη την ίδια στιγμή να παραμένει στην ομάδα, ενώ η τριάδα φαίνεται ότι συμπληρώνεται από τον 21χρονο Βασίλη Κραβαρίτη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στον Ερμή Βόλου, ενώ μεταξύ άλλων ακολούθησαν ο ΝΠΣ Βόλος αλλά και ο Πανιώνιος. Την τελευταία χρονιά βρισκόταν στην Καλλιθέα, και πλέον ακολουθεί η Νίκη Βόλου.

Οι περιπτώσεις Λίταινα και Κραβαρίτη πάντως δεν είναι οι μόνες που θα κλείσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, με την άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου επί ελληνικού εδάφους, καθώς αναμένονται και άλλες προσθήκες αλλά και οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων συμφωνιών της ΠΑΕ με ποδοσφαιριστές που ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος θέλει να έχει στη διάθεσή του και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συμφωνία υπάρχει άλλωστε και με τον Ζοζέφ Να’ά, με τον παίκτη να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των «κυανόλευκων», προερχόμενος από την ομάδα της Κηφισιάς, που προβιβάστηκε στη Super League. O Να’ά είναι άλλωστε γνωστός στο κοινό του Βόλου, έχοντας φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.