Τριπλή επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς για τη Νίκη

Επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς Σ. Κυριακίδης και Παγώνης

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση της Νίκης Βόλου, κανονικά μπήκαν στο πρόγραμμα Σάββας Κυριακίδης, Παγώνης και Ροχάνο, που χθες λόγω μικροτραυματισμών οι δύο πρώτοι έκαναν ατομικό και ο δεύτερος έμεινε εκτός. Ο Λούκας Γκαρσία για μία ακόμη φορά δε γυμνάστηκε λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει για την πνευμονία.

Σε υψηλούς ρυθμούς, όπως και χθες, εξακολουθεί να προπονείται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος όχι μόνο έχει μπει στο κλίμα και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα προσαρμογής, αλλά ως ηγετική μορφή που είναι απέκτησε αμέσως επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και δε διστάζει να τους κάνει και τα σχετικά πειράγματα. Θετικό ότι έχει επιστρέψει και ο Καμπαγέρο από την Τρίτη, ξεπερνώντας το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετώπιζε.

Από κει και πέρα υπάρχει επιδίωξη για φιλικό την Κυριακή, αλλά είναι δύσκολο να γίνει με ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, εξαιτίας της αγωνιστικής του Κυπέλλου την επόμενη βδομάδα.

Άρχισε τα πειράγματα στους συμπαίκτες του ο Μπαλάφας με πρώτο “θύμα” τον Κρουθ, με τον Μασκουνιάν να απολαμβάνει τη σκηνή

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.