Τρεις μικροί στην προπόνηση της Νίκης, πρόβλημα με Παπαδήμα

Στο Βασδέκειο έκανε προπόνηση η Νίκη Βόλου την Πέμπτη (28/2) και σ’ αυτήν πήραν μέρος τρεις μικροί από το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης, ο υψηλόσωμος στόπερ Χατζηιωάννου, ο δεξιός μπακ Φλώρος και ο μέσος Χριστίδης. Την Τετάρτη είχε πάρει μέρος και ο Τσονάκης, με κάποιες τριάδες ή τετράδες παικτών από την ομάδα του Γιώργου Παρασκευαΐδη να γυμνάζονται ανά τακτά διαστήματα με τους μεγάλους ανάλογα και με τις ανάγκες του Ράτκο Ντόστανιτς.

Μετά τον Κέρι Λόρι που είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς της Άμφισσας με τον Φωκικό και δεν μπορεί να προπονηθεί σε φουλ πρόγραμμα, νέο πρόβλημα, που εκτιμάται ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι αυτό του Παπαδήμα, που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και από ένα σημείο και πέρα αποχώρησε.

Την Παρασκευή θα δοκιμάσει ο πρώτος σκόρερ της Νίκης ν’ ανεβάσει ρυθμούς, αν και οι πιθανότητες να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι δεν είναι με το μέρος του και σίγουρα, αν δεν είναι απόλυτα εντάξει, θα προφυλαχθεί. Θυμίζουμε ότι ο Κέρι έχει ένα τράβηγμα, το οποίο ο γιατρός που τον εξέτασε, είπε ότι οφείλεται κυρίως στην προπόνηση που κάνει στο πλαστικό.

Πάντως μεσοεπιθετικά, αν δεν παίξει ο Κέρι και μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον Φάμπιο Ταβάρες, οι λύσεις για τη Νίκη είναι δεδομένες, με Δερμητζόγλου, Ντινιωτάκη και ίσως Βουκομάνοβιτς για τα άκρα, ασφαλώς ο Ιορδανίδης προορίζεται για επιτελικός, ενώ και ο Τσιώλης, που στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά, τώρα  θεωρείται μία λύση για περισσότερο χρόνο, αφού μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ.

Η Νίκη θα επιχειρήσει την Κυριακή στην Άμφισσα να δείξει ότι έχει αφήσει πίσω το χαμένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και να πάρει μία νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας, που θα την κρατήσει ζωντανή και θα της επιτρέψει να σηκώσει κεφάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.