Τρίτο και πιο δυνατό φιλικό με Απόλλωνα στη Λάρισα σήμερα η Νίκη

Σήμερα Σάββατο (14/9) στις 17.30 στη Φιλιππούπολη της Λάρισας η Νίκη θα δώσει το τρίτο της και πιο δυνατό φιλικό απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα. Ως γνωστόν, η αναμέτρηση αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης, ωστόσο η μη υπογραφή της σύμβασης από την πλευρά μεταξύ της βολιώτικης ομάδας και του Δήμου είχε ως συνέπεια να μην μπορεί ακόμη η ομάδα του Χοβέ να κάνει χρήση της αθλητικής εγκατάστασης, με συνέπεια μετά από συμφωνία των δύο ομάδων να γίνει αλλαγή έδρας.

Οι κυανόλευκοι, που ξεκίνησαν πιο αργά απ’ όλες τις ομάδες της Football League προετοιμασία, έχουν τεστάρει τις δυνάμεις τους με τον Μαγνησιακό (3-0) και με τον Θησέα (2-0) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, αλλά σήμερα με μία ομάδα, που πρωταγωνίστησε τη σεζόν που πέρασε στη Football League, όντας κοντά στην κορυφή, και που πλέον ανήκει στη Super League 2, θέλει να στείλει νέα αισιόδοξα μηνύματα.

Αμφίβολοι πάντως για σήμερα είναι οι Βοσνιάδης, Καμπαγιέρο και Κρουθ.  Οι δύο πρώτοι επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων από την Τετάρτη και ανεβάζουν ρυθμούς, αλλά ο κ. Χοβέ πολύ πιθανόν να τους προφυλάξει τους παίκτες του, μέχρι να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητάς τους, αλλά δεν αποκλείεται, εφόσον είναι στην αποστολή, να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής. Θυμίζουμε ότι ο Καμπαγιέρο δεν έπαιξε σε κανένα από τα δύο φιλικά της Νίκης μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τον Κρουθ, μέσα στη βδομάδα υπέστη ένα μικροτράβηγμα, χθες έδειξε πως το έχει ξεπεράσει κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά κι αυτός ίσως προφυλαχθεί. Η συμμετοχή τους στο φιλικό και των τριών σε κάθε περίπτωση θα αποφασιστεί σήμερα από την τεχνική ηγεσία.

Σε ό,τι αφορά τον Απόλλωνα Λάρισας, είναι γνωστή η αγωνιστική του δυναμική τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Άριαν Μπελά έχει ανακοινώσει τις τελευταίες μέρες δυο σημαντικές μεταγραφές, του 22χρονου Βόσνιου επιτελικού (με γερμανική υπηκοότητα) Jasko (Jasmin) Halac και του 23χρονου διεθνή επιθετικού με την Ελπίδων Μιχάλη Μπαστακού, ενώ πιο μπροστά έχει ενισχυθεί με τους Κώστα Καρρίκι (ΝΠΣ Βόλος), Μένιο Θεολόγη (Τρίκαλα), Μιχάλη Ζαννάκη (Αιγινιακός), Γιώργο Βασιλειάδη (Πλατανιάς), Γιώργο Γιαγκόζη (Ηρακλής), Νταβίντ Ναζίμ (Ολυμπιακός Β.), Γκουστάβο Κόστα (από ομάδα της Βραζιλίας), Μαρκ Σιφναίο (Παναθηναϊκός), Ανδρέα Μεζίνι (ΑΟ Κατοσταρίου), Τάσο Κούλπα (ΑΟ Τρίκαλα), Ματθαίο Καψιάσκη (Σπάρτη), Αργύρη Μπρέμπο (Αχαρναϊκός), Δημήτρη Κοσμίδη (Προοδευτική), Κώστα Γεωργακόπουλο (Αχαρναϊκός), Μάριο Κωστούλα (Ηρακλής), Μιχαλανδρέα Νύκταρη (Ηρόδοτος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.