Τζήμας: “Το πρωτάθλημα είναι δικό μας”

Στη συνέχεια των ομιλιών, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της φανέλας της Νίκης το βράδυ της Παρασκευής, μετά τον Στέργιο Φάτση, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, Θανάσης Τζήμας.
Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των κυανόλευκων, εκστασιασμένος από την παρουσία του κόσμου, τραγούδησε με πάθος τον ύμνο της Νίκης, παρέα με τον Γιώργο Μαστρογιάννη. Στη συνέχεια, ανέφερε τα εξής:

“Καλησπέρα μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Θα ήθελα να πω δύο πράγματα, όχι για το πρωτάθλημα, γιατί είναι δικό μας, όσο και να μη θέλουν να το καταλάβουν κάποιοι. Έχει αποδειχθεί σε φαινομενικά πιο δύσκολες εποχές πως κανείς δε μπορεί να φτάσει εύκολα μέχρι το τέλος, αλλά εμείς θα το κάνουμε.

Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ σοβαρή δουλειά, όπως είχαμε υποσχεθεί κάνουμε ένα γήπεδο προδιαγραφών για τα νέα παιδιά και τις Ακαδημίες, που θα είναι έτοιμο μέσα στην εβδομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά, παρέα με τον κύριο Βενέτη και το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή. Όλα είναι προγραμματισμένα. Θα γίνει η συναυλία με τον Γιάννη Πάριο, ένα όνομα που αρμόζει στην ιστορία της Νίκης Βόλου. Μετά από αυτό, τελειώνουμε με το πρώτο γήπεδο, όπου χρειάζεται ορισμένες διορθώσεις και βελτιώσεις. Στις 10 του μήνα Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί και αυτό και θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το λάθος που κάνουν ορισμένοι, σε μία επιχείρηση, σε μία δουλειά, σε ένα κράτος είναι το εξής: Δε μπορεί να κάνει κανείς τίποτα ολομόναχος. Γι’ αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου, ανθρώπους που από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνουν πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζετε. Έχουμε βάλει ένα στόχο και θα τα καταφέρουμε. Προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε την ομάδα, θέλω να τους ευχαριστήσω και πάλι. Το ποδόσφαιρο είναι marketing, αν δεν στήσεις καλά μία ομάδα, μένει μόνος σου και στο τέλος ψάχνεις για διαδόχους.

Οι χορηγοί στηρίζουν την προσπάθεια, δεν αρνήθηκαν ποτέ να βάλουν χρήματα, γιατί ξέρουν πως θα πιάσουν τόπο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Legea και το Passion Fruit που θα μας στηρίξουν οικονομικά σε δύσκολες ώρες που θα χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση, προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα. Οι αρμοδιότητες έχουν μοιραστεί, δουλεύουμε εντατικά πάνω σε δύο τομείς, τις Ακαδημίες και την πρώτη ομάδα μας. Είμαστε ισχυροί οικονομικά, επενδύουμε και πολλαπλασιάζουμε τα χρήματά μας και θα δείξουμε τη δύναμή μας. Σας ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.