Βαίνει προς το τέλος η περιπέτεια της υγείας του Εντικά, για την οποία διεκόπη το Ουντινέζε-Ρόμα

Η περιπέτεια υγείας του Εβάν Εντικά βαίνει προς το τέλος της, με τον ποδοσφαιριστή της Ρόμα να αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα.

Ο κεντρικός αμυντικός των «τζιαλορόσι» κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ουντινέζε, με αποτέλεσμα να φύγει με φορείο από το «Φρίουλι» έχοντας τις αισθήσεις του και το ματς να διακοπεί οριστικά από τον διαιτητή Παϊρέτο.

Η οριστική διάγνωση για το τι συνέβη κι έπεσε στο χορτάρι κρατώντας το στήθος του θα δοθεί σήμερα Δευτέρα (15/4) μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί. Οι πρώτες εξετάσεις στον παίκτη πραγματοποιήθηκαν στα αποδυτήρια, όπου του έγινε ηλεκτροκαρδιογράφημα. Ακόμη και τη στιγμή που δεν αισθανόταν καλά δεν κρίθηκε απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί απινιδωτής.

Ο Εντικά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του και αφού έφτασε στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε πιο εμπεριστατωμένες εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν συνέτρεχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Το λεωφορείο της Ρόμα, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και όλη την ομάδα, κατευθύνθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, για να συμπαρασταθούν στον 24χρονο αμυντικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.