Βαρύ πένθος στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, «έφυγε» από τη ζωή ο Πάρης Δερμάνης

Βαρύ πένθος στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς ο Πάρης Δερμάνης «έφυγε» από τη ζωή σήμερα (8/6) τα ξημερώματα βυθίζοντας στη θλίψη όλη την ομάδα.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό ταξίδι Πάρη μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος φροντιστής του «τριφυλλιού» ένιωσε έντονη αδιαθεσία το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και το ασθενοφόρο του γηπέδου τον μετέφερε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό, παραμένοντας για μέρες στη ΜΕΘ.

Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από λίγο χρονικό διάστημα κι έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.