Βασιλάκος: “Θέλουμε τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί”

Ο Αλμυριώτης βετεράνος άσος του Δικεφάλου, ο Βασίλης Βασιλάκος μίλησε στο Metropolis για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ.

Και στις δηλώσεις του υποστήριξε: «Είναι τόσα πολλά τα μέσα ενημέρωσης που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει και βλέπει την αλήθεια. Δεν πρέπει να βλέπουμε διπλά τα πράγματα, αλλά να λέμε μόνο την αλήθεια. Πρέπει να έχουμε άποψη και να την λέμε. Η άποψή μου είναι μονολεκτική και σωστή. Μπορεί να είναι λάθος. Αλλά θα την πω δημόσια. Αν δεν υπάρχει αντίλογος, δεν μπορείς να βρεις λύση.

Ένα μεγάλο μπράβο θέλω να πω στον κόσμο του ΠΑΟΚ που γέμισε το γήπεδο. Έδειξε την συμπαράστασή του στην ομάδα γιατί ήταν δυναμικός.

Δεν κρύβω ότι ούτε πιο χάλια από πέρυσι ήμασταν, ούτε όμως και χειρότεροι. Εμείς θέλουμε τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί. Αυτός ο ΠΑΟΚ που είδαμε, δεν έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί να κάνει καμία μεταγραφή ακόμη. Θέλει δύο – τρεις παίκτες ακόμη. Έτσι δεν μπορούμε να πάμε. Όσο για τα αγωνιστικά, και την κατοχή της μπάλας, μπορώ να πω ότι ικανοποιήσαμε. Στον άξονα δεν είχαμε κατοχή, δεν μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για γκολ.

Το θέμα είναι τι είδα. Για τον Εκόνγκ, πρέπει να του δώσουμε χρόνο προσαρμογής. Έδειξε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος. Ο Σαμάτα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, είναι περιφερειακός παίκτης. Δεν είναι όμως Πρίγιοβιτς. Του αρέσει να παίρνει την μπάλα και εκτός περιοχής και να την κουβαλάει. Ο Λουτσέσκου είπε ότι αισθάνεται αυτοπεποίθηση.

Μπορεί να δουλέψει με έμπειρους παίκτες και να πάρει πρωταθλήματα. Με αυτό το υλικό που έχει, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί, θέλει χρόνο. Ο Κωνσταντέλιας δεν έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση στο παιχνίδι” ανέφερε ο Β. Βασιλάκος που είχε πάει στον ΠΑΟΚ από τον ΓΣ Αλμυρού

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.