Βασίζεται στις δυνάμεις του ο ΟΥΚ Βόλου

Για τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική Πόλο Ανδρών

Η Γενική Συνέλευση των μελών του ΟΥΚ Βόλου είχε περισσότερο γραφειοκρατικό-τυπικό χαρακτήρα, και όλα κύλησαν ομαλά, οπότε το βάρος πέφτει στην ομάδα Ανδρών πόλο και στη νέα χρονιά.

Ο υποβιβασμός και η επιστροφή στην Α2 Εθνική κατηγορία σίγουρα πλήγωσε την ομάδα, ωστόσο η διοίκηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια, για να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη μάλιστα η διοίκηση προετοιμάζεται και έχει αρχίσει ν΄ ανοίγει τα χαρτιά της.

Πρώτο θέμα που θα κλείσει είναι αυτό του προπονητή, με τη διοίκηση να έχει κάνει ήδη τα πλάνα της, μετά τη συνεργασία με τον Νίκο Βενετόπουλο και στο τέλος και με τον Σάκη Πλατανίτη. Ειδικά για τον πρώτο, παρά τον υποβιβασμό, τα σχόλια από πλευράς διοίκησης είναι θετικά, ενώ πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό που μπορεί να προσφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί.

Όποιος προπονητής και ν΄ αναλάβει πάντως, το μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι συγκεκριμένο και με βάση αυτό θα κινηθεί για τη στελέχωση του ρόστερ. Ο στόχος να βασιστεί η ομάδα σε δικούς της παίκτες στην Α2 Εθνική πάντως είναι ο βασικός και από εκεί και πέρα θα οριοθετηθούν και οι αγωνιστικοί στόχοι για την περίοδο 2022-23.

Όσον αφορά τους ξένους πολίστες του ΟΥΚ Βόλου, Χάλαμ και Αράγια έχουν ήδη αναχωρήσει για Αυστραλία και ΗΠΑ αντίστοιχα, και όλα δείχνουν ότι εδώ λήγει συνεργασία με τον σύλλογο, με τους δύο παίκτες να έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, παρά το ότι δεν επιτεύχθηκε η παραμονή στην Α1 Εθνική. Ο ΟΥΚ Βόλου όπως και όλες οι ομάδες της Α2 Εθνικής δικαιούνται να έχουν στο δυναμικό τους έναν ξένο, αλλά δύσκολα η διοίκηση θα προχωρήσει σε τέτοια κίνηση, οπότε το ρόστερ θα είναι αμιγώς ελληνικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.