Βενέτης: Μόλις ανακοινωθούν μεταγραφές, θα καταλάβει ο κόσμος πόσο καλή δουλειά έχει γίνει

Μιλώντας στην εκπομπή «Σφύριξα κι έληξες» του Spot Fm 89.5 o αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι με το που ανακοινωθούν οι παίκτες που είναι πολύ κοντά στο να κλειστούν, θα καταλάβει ο κόσμος πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στον μεταγραφικό τομέα.

Για τη λήξη της σύμβασης για το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ο κ. Βενέτης είπε ότι θα διεκδικήσουν ως διοίκηση μία καινούρια, ενώ για το γήπεδο της Νεάπολης ανέφερε ότι, αν υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για παρουσία θεατών στο 1/5 της χωρητικότητας ενός γηπέδου λόγω κορωνοϊού, τότε οι περίπου 400 θέσεις που θα είναι διαθέσιμες στη Νεάπολη δε αρκούν στη Νίκη, που θα ψάξει για κάτι καλύτερο.

Σε ό,τι αφορά τον Στάικο Βεργέτη τον χαρακτήρισε πολύ εργατικό, αφού, όπως είπε, ξυπνά από τις 6.30 το πρωί κάθε μέρα, δείχνοντας πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά πέρα από την πρώτη ομάδα, και πάρα πολύ οικείο πρόσωπο σε όλους και επισήμανε ότι μόνο τυχαία δεν είναι αυτά που έχει καταφέρει, ενώ συμπλήρωσε ότι θα είναι επικεφαλής και στην ακαδημία και θα την οργανώσει.

Για τον ΟΣΕ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη πληροφόρησε ότι, όταν δοθεί ο χώρος, κάτι που καθυστερεί, τότε είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εργασίες.

Για τον βαθμό που έχει σχηματιστεί το ρόστερ δήλωσε: «Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά όχι στο 90% που λέγεται. Από τους παίκτες που έφυγαν, ο Καμπαγέρο, παρόλο που ήρθε με πολλές περγαμηνές, δεν ανταποκρίθηκε, ενώ σ’ ό,τι αφορά τον Λούκας Γκαρσία είναι εγνωσμένης αξίας, αλλά θέλαμε κάτι πιο δυναμικό. Είμαστε πολύ κοντά σ’ αυτούς τους παίκτες και μόλις ανακοινωθούν θα καταλάβετε ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Κάπου στις αρχές Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και κάπου εκεί υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, έχοντας τη σκέψη ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει τέλος Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη. Βέβαια κι αυτό εικασία είναι».

Ακόμη, ο κ. Βενέτης είπε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζητούν να τηρηθεί το συμβόλαιό τους στο ακέραιο, παρά το ότι είχε σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού και πήραν χρήματα ως αποζημίωση από το κράτος, και θα γίνει διαπραγμάτευση, αφού υπάρχει αδράνεια από την πολιτεία.

Σχετικά με την αδειοδότηση σχολίασε: «Είμαστε από τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, έξι τον αριθμό, που έχουν αιτηθεί αδειοδότησης και θα εξεταστεί στις 29 Ιουλίου, αλλά με τις άλλες ομάδες τι θα γίνει, εφόσον γίνουν δύο όμιλοι; Υπάρχει μία προχειρότητα».

Για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ τόνισε ότι έχει την πληροφόρηση πως θα εξεταστεί το θέμα στις 16 Αυγούστου, αλλά απόρησε γιατί θα γίνει τόσο αργά, αναφέροντας ότι αυτό μας φρενάρει την τρίτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.