Βήμα για τους ομίλους θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ

Πανηγυρισμοί για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στα play off του Champions League, μετά την ισοπαλία με τη Σπάρτακ Μόσχας 14 August 2018. EPA/YURI KOCHETKOV

Η ελληνική προσπάθεια για τους ομίλους του Champions League, ξεκινάει απόψε από τη Λισαβόνα, εκεί ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα (22:00) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλέι οφ.

Ο «Δικέφαλος» μετέβη στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας χωρίς τον Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει εγκαίρως το οστικό οίδημα από τη συνάντηση-ρεβάνς με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Διαθέσιμος δεν είναι ούτε ο Βέρνμπλουμ, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει ο προπονητής του.

Την αποστολή του Κυπελλούχου Ελλάδας συγκροτούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Αγωνιστικά, ο Ουάρντα είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ελ Καντουρί, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί και ο Ζαμπά από αυτή την προοπτική.

Με βάση τις ενδείξεις, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί απόψε με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκα, Λημνιό, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.