Βόλεϊ: Στον Αλμυρό ο Ολυμπιακός, με Καρδίτσα η Νίκη

Η 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής γυναικών βόλεϊ γίνεται σήμερα με τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου να αγωνίζονται στον Αλμυρό και αυτά της Νίκης να υποδέχονται τον Σ.Π.Α. Καρδίτσας

Η Νίκη Βόλου μετά το πρώτο νικηφόρο παιχνίδι (3-0 σετ)  με τον ΓΣ. Αλμυρού, σήμερα Σάββατο 26/11 για την 5η Αγωνιστική στις 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας  θα παίξει με τον αήττητο και πρωτοπόρο Σ.Π.Α. Καρδίτσας με τον Χρήστο Γαλαζούλας να στηρίζεται στις Κύρκου, Κεφαλά, Πίσσα, Γαργάλα, Ευαγγελινού, Πολυζώη, Μέλιου, Τρυπίλα, Κουφογεωργου, Χαλκιά, Γιαγκουνίδου, Σταυρινάκη, Μουραντιάν και Μπαζιώτη.

Για την 4η σερί νίκη θα αγωνιστούν τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα στον Αλμυρό με τον ΓΣΑ που θέλει την πρώτη νίκη.

Ο Ολυμπιακός, είχε μια ήττα στην πρεμιέρα έκτος έδρας (3-2 σετ) από τον Φοίβο Γιάννουλης και στην συνέχεια ήταν νικητής επί των Σπάρτακου (3-1), Νίκης (1-3) και Γ.Σ. Νίκαιας (3-0.)

Το σημερινό ματς στο Κλειστό Αλμυρού με τον ΓΣΑ είναι στις 17:00 και οι αθλήτριες που θα έχει στην διάθεσή του  ο προπονητής του Ολυμπιακού  Περικλής Ξύδης είναι οι: Ξύδη Μαρίνια, Μανικάκη Αννα, Ζαφειρίου Κατερίνα, Πανταζή Ιωάννα, Παπαθανασίου Σοφία, Μητσογιάννη Βασιλική, Κούτε Ελεάνα, Σταμάτη Μαρία, Τσατσαρέλη Σοφία, Παπανικολάου Ιωάννα, Γιαννακουδάκη Βασιλική, Παπαδοπούλου Κατερίνα, Γκόντα Εφη και Καρακασίδου Αλεξάνδρα.

Τα άλλα ματς σήμερα:

Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ- ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ- Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η βαθμολογία

Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ            11           (4-0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ   10           (3-1)

Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ                      10           (3-1)

Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ                 8              (3-1)

ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ   6              (3-1)

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ                       6              (2-2)

Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ             4              (1-3)

Γ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ                       3              (1-3)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ                  2              (0-4)

Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ                  0              (0-4)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.