Xάνει τα δύο προσεχή ματς ο Σκοπελίτης, σε αναμονή για το δελτίο του Ρολντάν

Στις 24 Ιανουαρίου έπαιξε ο Φίλιππος Σκοπελίτης για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό Βόλου, οπότε δικαίωμα συμμετοχής στη Νίκη Βόλου θα έχει ύστερα από ένα μήνα από την παραπάνω ημερομηνία. Αυτό καθώς ο κανονισμός μετεγγραφών αναφέρει πως “ένας ποδοσφαιριστής εγγεγραμμένος ως επαγγελματίας δεν μπορεί να επανεγγραφεί ως ερασιτέχνης μέχρι την παρέλευση τουλάχιστον 30 ημερών μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα του, ως επαγγελματία”.

Έτσι, ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός που έδειξε πανέτοιμος να αγωνιστεί στη Νίκη και ξεχώρισε στο πρόσφατο φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, θα χάσει τα δύο επόμενα ματς με Δωτιέα (14/2) Αγιάς, Ρήγα Φεραίο (21/2) και αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο με τα κυανόλευκα στο ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής Νίκη Βόλου-Καραϊσκάκης που εκτός απροόπτου θα οριστεί για τις 28 του μηνός.

Ακόμη, στον κυανόλευκο σύλλογο περιμένουν την έκδοση του δελτίου του Χουάν Ρολντάν, η οποία αναμένεται να γίνει αυτές τις ημέρες και πριν τον αγώνα της Κυριακής, ώστε ο Ισπανός επιθετικός να έχει δικαίωμα συμμετοχής και να είναι στα πλάνα του προπονητή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.