Ξηροφώτος: «Θέλουμε χρόνο, θα έρθουν 1-2 παίκτες ακόμη»

Ικανοποιημένος εν μέρει φάνηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, τονίζοντας ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο, καθώς ακόμη υπάρχουν ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα, τη στιγμή που κάποιοι παίκτες εντάχθηκαν προσφάτως στην ομάδα. Πάντως και στο φιλικό με τη Δήμητρα, ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

«Ήταν το τρίτο φιλικό που είχα μαζί με την ομάδα και είδα δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή και έκανε ευκαιρίες, στο δεύτερο όμως είχε και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Γι’ αυτό είναι τα φιλικά, για να δούμε τα προβλήματα, να δούμε που χρειάζεται να ενισχυθούμε και να δούμε αν κάποια παιδιά μπορούν ή δεν μπορούν» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Ξηροφώτος.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σημείωσε: «Η διοίκηση κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να ενισχυθούμε. 1-2 παίκτες θα έρθουν πάντως. Δεν ήταν η πρόβα τζενεράλε, και αύριο και μεθαύριο το ίδιο είναι και στις προπονήσεις. Κάθε μέρα είναι σημαντική. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στα παιδιά που έχουν έρθει τελευταία στην ομάδα. Θέλουμε χρόνο και πολλή δουλειά, για να δούμε παράλληλα και τι επιλογές πρέπει να κάνουμε».

Σε ερώτηση πάντως αν θα υπάρχουν άλλες αποχωρήσεις, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δεν απάντησε και αρκέστηκε στο να επανέλθει στο θέμα των επιλογών που πρέπει να γίνουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.