Υπολογίζει Περιστερίδη, περιμένει Μιράντα η Νίκη

Ο Κώστας Περιστερίδης

Η παρουσίαση του ρόστερ της Νίκης Βόλου το βράδυ της Τετάρτης συμπεριλάμβανε και την εκφώνηση του ονόματος του Κώστα Περιστερίδη για την τριάδα των τερματοφυλάκων, με τον παίκτη πλέον να υπολογίζεται κανονικά και να ξεκινά προετοιμασία με τους «κυανόλευκους».

Ομολογουμένως ο Περιστερίδης συγκέντρωσε αρκετά πυρά κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο όσον αφορά τις εμφανίσεις του, ωστόσο δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι τερματοφύλακας με δυνατότητες. Από την άλλη, με τον Γρηγοριάδη να αναχωρεί για Θεσσαλονίκη και το συμβόλαιο του Περιστερίδη να μην λύνεται, το ένα έφερε το άλλο (κάτι σαν διπλή συνεπαγωγή) και ο τερματοφύλακας πλέον συμμετέχει στις προπονήσεις.

Ωστόσο αυτός που ακόμη δεν συμμετέχει στις προπονήσεις (δεν έχει ανακοινωθεί καν αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχει συμφωνία μαζί του) είναι ο Χοσέ Αντόνιο Μιράντα Μποάτσο, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική της Ισημερινής Γουινέας και αναμένεται στον Βόλο μετά τις 7 Σεπτεμβρίου, όταν και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα. Πάντως το τεχνικό επιτελείο περιμένει τον παίκτη σύντομα, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και να προσαρμοστεί όσο πιο σύντομα γίνεται στην «κυανόλευκη» πραγματικότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.