Ζητά τις επόμενες μέρες το ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα από τα θέματα που είναι μείζονος σημασίας για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν είναι και η εξασφάλιση παραχώρησης του ΕΑΚ για τα επόμενα τρία έως τέσσερα χρόνια. Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση της ομάδας θα καταθέσει μέσα στη βδομάδα που διανύουμε έγγραφο αίτημα στον Δήμο Βόλου για το στάδιο, που αποτελεί και τη φυσική της έδρα, και απομένει να δούμε αν το αίτημα θα αφορά αποκλειστική παραχώρηση ή όχι. Επίσης, θα συνταχθεί και μία τεχνική έκθεση, στην οποία θα αναφέρονται οι ανάγκες βελτιώσεων στο ΕΑΚ, για να γίνει πιο λειτουργικό.

Πέρα απ’ αυτό, το Σαββατοκύριακο που πέρασε έδωσε το στίγμα για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου από δω και στο εξής, αφού η ανακοίνωση της πρόσληψης του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία και της ανανέωσης τριών ποδοσφαιριστών, του αρχηγού και φυσικού ηγέτη Στάθη Ρόκα, του ικανού μέσου Πέτρου Διβανέ, που κέρδισε θέση βασικού από τον Ιανουάριο που ήρθε στην ομάδα, και του μεγάλου άτυχου Κλεβί Κόλα, πείθουν και τους πιο δύσπιστους για τις προθέσεις των διοικούντων να στήσουν μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κι όσο νωρίς αν είναι ακόμη για συμπεράσματα, αφού χρειάζεται να δοθεί και συνέχεια, το γεγονός ότι από τις αρχές Μαΐου οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει έναν έμπειρο προπονητή, με πολύ μεγάλη παρουσία σε Β’ και Γ’ Εθνική και θεωρούμενο ως μετρ των ανόδων, δείχνει ότι τα πάντα οργανώνονται εξ αρχής στη σωστή βάση και κυρίως νωρίς, ώστε να γίνει ο σωστός προγραμματισμός.

Ο 48χρονος Θεσσαλονικιός προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα 30 του χρόνια από τον Α.Σ. Αμπελοκήπων κι έχει περάσει από Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα, Γιάννινα, Καλλιθέα, Μακεδονικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη, Λαμία, Τρίκαλα, Αιγινιακό, Πανσερραϊκό. Συνολικά σε Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο έχει 454 ματς με 218 νίκες, 99 ισοπαλίες και 137 ήττες.

Ο κ. Αμανατίδης, που έχει πετύχει άνοδο και με τη Νίκη, στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Β. και ειδικά με τους κ.κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο και Θωμά Μακρή κατάλαβε ότι οι απόψεις του ταυτίζονται και έχουν την ίδια λογική. Παράλληλα, το όνομα του αποτελεί πόλο έλξης για ποδοσφαιριστές ανώτερων κατηγοριών, με τον Ολυμπιακό Β. να στοχεύει σε παίκτες Β’ Εθνικής και κατά πολλούς έχει ήδη συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές από τη Football League. Παράλληλα, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν κι άλλες παραμονές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.