Ζητείται λύση για τον Ολυμπιακό

Λευτέρης Αυγενάκης και Γιώργος Βασιλακόπουλος συναντήθηκαν σήμερα και το κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο Ολυμπιακός.

Τόσο ο υφυπουργός αθλητισμού, όσο και ο πρόεδρος της ΕΟΚ συμφώνησαν ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στην υπόθεση του Ολυμπιακού, έτσι ώστε οι Πειραιώτες να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην Basket League.

Οι δύο άνδρες που έθεσαν επί τάπητος αρκετά θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ, αλλά κυριως στάθηκαν στο πώς θα βρεθεί η φόρμουλα στο θέμα του Ολυμπιακού.

Ως γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» υποβιβάστηκαν μετά την απόφασή τους να απέχουν από τα playoffs της A1 και μια θέση παραμένει κενή στην Basket League. Ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α2 και στο Κύπελλο, αλλά πρόθεσή του είναι να παίξει στην Α2 με διαφορετικό όνομα και έμβλημα.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πάντως ζήτησε ξεκάθαρα από τον κ. Αυγενάκη την παραμονή του Ολυμπιακού στην Α1, κάτι που σημαίνει ότι οι εξελιξεις θα είναι ραγδαίες στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Στην υπόλοιπη ατζέντα των δύο ανδρών συζητήθηκε και η πρόταση του διοικητικού ηγέτη της Ομοσπονδίας για τη διενέργεια ελέγχου των ΚΑΕ από το υπουργείο Εμπορίου, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια.

Παράλληλα, έγινε κουβέντα και για την Εθνική Ανδρών εν όψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να εκθειάζει τους παίκτες που δηλώνουν παρών στις υποχρεώσεις με το εθνόσημο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.