Στηρίζει Φάτση η Νίκη Βόλου για την ΕΠΣΘ

Ο Έφορος του τμήματος στίβου θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στις επικείμενες εκλογές

Στο θέμα των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΣΘ τοποθετείται με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του Γ.Σ. Νίκη Βόλου, επισημοποιώντας το πρόσωπος που θα τον εκπροσωπήσει, το οποίο είναι ο έφορος του τμήματος Στίβου του συλλόγου κ. Στέργιος Φάτσης.

Όπως ανακοινώθηκε:

“Ως εκ των ιδρυτικών μελών της ΕΠΣΘ έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε ουσιαστικά στην εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της τιμωρίας της Ένωσης. Από την αρχή αυτής της δυσάρεστης περιπέτειας για την τοπική Ένωση, ταχθήκαμε στο πλευρό των κυρίων Αντώνη Ακτσιαλή και Σπύρου Αγγελόπουλου, που πιστεύουμε ανεπιφύλακτα ότι είναι οι μόνοι που με την εκλογή του ψηφοδελτίου τους θα αρθεί και η ποινή από την ΕΠΟ. Σε αυτή την προσπάθεια ο Σύλλογός μας θα εκπροσωπηθεί στις εκλογές από τον κύριο Στέργιο Φάτση, την υποψηφιότητά του οποίου θα στηρίξουμε.”

Υποψήφιος ο Απ. Χαλκιάς εκ μέρους των Νέων Αθλητών
Ο Απόστολος Χαλκιάς θα είναι ο υποψήφιος από τους Νέους Αθλητές στο ψηφοδέλτιο των Ακτσιαλή-Αγγελόπουλου. Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρονται τα εξής: “Προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο των κυρίων Αντώνη Ακτσιαλή και Σπύρου Αγγελόπουλου, στο οποίο θα είναι υποψήφιος ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο κύριος Απόστολος Χαλκιάς”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.