Έως 37 βαθμούς ο υδράργυρος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μικρή πτώση θα σημειώσει σήμερα ο υδράργυρος, με τη θερμοκρασία πάντως στη δυτική Ελλάδα να φτάνει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.
Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά της Ηπέιρου. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.