Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν για το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, στους Αγίους Θεοδώρους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνδρες.
Στη δικογραφία για το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, περιλαμβάνονται ακόμη τέσσερα άτομα, ηλικίας από 28 έως 61 ετών.
Οι συλληφθέντες είναι 46, 62 και 63 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση έκρηξης και κοινής επικίνδυνης βλάβης, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων αρχών.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια εργασιών στις εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών.
Υπό συνθήκες που διερευνώνται, σημειώθηκε εκτόνωση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνδρες, ηλικίας 59 και 40 ετών, οι οποίοι περνούσαν από το σημείο, καθώς και δύο Σλοβάκοι, ηλικίας 28 και 48 ετών, που βρίσκονταν σε απόσταση.
Οι δύο εργαζόμενοι που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο έφεραν κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα, καθώς και εγκαύματα μικρής έκτασης και ήπιας βαρύτητας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυματισμών τους και παρουσιάζουν καλή μετεγχειρητική πορεία.
Ο ένας από τους δύο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για μετεγχειρητική παρακολούθηση. Η γενική του κατάσταση χαρακτηρίζεται καλή και δεν είναι διασωληνωμένος. Σύμφωνα με την έως τώρα ιατρική εκτίμηση, κανένας από τους δύο δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Οι δύο άλλοι τραυματίες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.
Το νέο συμβάν σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο εργαζομένων.
Την έρευνα και την προανάκριση για το περιστατικό της Πέμπτης διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.






























