Αναβάλλεται για ένα μήνα η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την αναβολή στην καταβολή της πρώτης δόσης ΕΝΦΙΑ κατά ένα μήνα (η πρώτη δόση έπρεπε να καταβληθεί μέχρι 29 Αυγούστου) ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος, ώστε να διορθωθούν λάθη και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές χωρίς επιβάρυνση και ταλαιπωρία των πολιτών.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι στις 25 Αυγούστου θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει συσταθεί με πρότασή του και στο οποίο μετέχουν όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και οι παραγωγικοί φορείς με στόχο την προώθηση ολοκληρωμένων πολιτικών που μειώνουν την ανεργία, δημιουργούν νέες και διασφαλίζουν υφιστάμενες θέσεις εργασίας καθώς προφανώς δεν αρκούν τα μέτρα προσωρινής απασχόλησης και στήριξης των ανέργων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, με την ευκαιρία ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί η κυβέρνηση επισημοποίησε τη συνέχιση των μέτρων στήριξης των ανέργων που είχαν ξεκινήσει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο με κορμό τον ΟΑΕΔ και αφετηρία τις προτάσεις που είχε εισηγηθεί η ΚΟ του κόμματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.