Κρίσεις στο Λιμενικό: Παρέμεινε ο α’ υπαρχηγός, Αθ.Χονδρονάσιος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος. Αποφασίστηκε να παραμείνει στο Σώμα ο α’ υπαρχηγός Αθανάσιος Χονδρονάσιος, ενώ αποστρατεύτηκε ο β’ υπαρχηγός Βασίλειος Σιέττος, τη θέση του οποίου παίρνει ο Νικόλαος Πατρινός, μέχρι πρότινος διευθυντής Κλάδων Α’ και Δ’.

Κατά τις εργασίες του Συμβουλίου εκρίθησαν συνολικά δύο αντιναύαρχοι, οκτώ υποναύαρχοι, ένας υποναύαρχος τεχνικός, εννέα αρχιπλοίαρχοι και ένας αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. τεχνικός.

Επίσης, αποστρατεύονται οι υποναύαρχοι του Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Πετρόπουλος, Γιώργος Μπουμπόπουλος και Ιάκωβος Σέργης.

Εκτός Σώματος τέθηκε και ο Λιμενάρχης Πειραιά, Γεώργιος Σαρηγιάννης, ενώ αποστρατεύτηκε και ο Εμμανουήλ Βαφείδης.

Το Συμβούλιο επέλεξε για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων τους Aρχιπλοιάρχους Κλιάρη Θεόδωρο, Μπαρκάτσα Γεώργιο και Καραγεωργόπουλο Ιωάννη, οι οποίοι πρόκεται να προαχθούν στον βαθμό του υποναυάρχου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.