Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα γίνει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης (video)

Ο σκοπός μας είναι ένας, να εκφράσει η Νέα Δημοκρατία όλες τις δυνάμεις του τόπου που βρίσκονται απέναντι στον λαϊκισμό μίας ανίκανης κυβέρνησης, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη δήλωσή του μετά την εκλογή στα ηνία της ΝΔ.

Η εντολή είναι ξεκάθαρη, να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ανανέωση ώστε σύντομα η Νέα Δημοκρατία να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του από τα γραφεία της Χαλκοκονδύλη, όπου έφθασε επευφημούμενος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως η σημερινή είναι μία μεγάλη ιστορική ημέρα για την ΝΔ, τονίζοντας ότι ενεργοί πολίτες από όλη την Ελλάδα πήραν την παράταξη στα χέρια τους.

«Μου έδωσαν εντολή να κάνω το όραμά τους πράξη. Τους ευχαριστώ. Έχοντας πλήρη συνείδηση του βάρους που αποθέτουν στους ώμους μου. Η εντολή τους είναι ξεκάθαρη, ενωμένοι να προχωρήσουμε στη δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση ώστε σύντομα η ΝΔ να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας» υπογράμμισε.

Συνεχίζοντας σε ενωτική γραμμή, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον σέβομαι και τον τιμώ, θα είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης μου την επόμενη ημέρα».

Μαζί θα είμαστε από τώρα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, όπως και με τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη, τους βουλευτές, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, επισήμανε.

Όποιον και αν υποστήριξαν οι ψηφοφόροι του κόμματος, «τους βεβαιώνω ότι είμαστε μαζί ενωμένοι, από αύριο ξεχνάμε αυτά που μας χωρίζουν» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Και διεμήνυσε: «Ο σκοπός μας είναι ένας, να εκφράσει η Νέα Δημοκρατία όλες τις δυνάμεις του τόπου που βρίσκονται απέναντι στον λαϊκισμό μίας ανίκανης κυβέρνησης».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες τους και κράτησε το μεγαλύτερο ευχαριστώ για την οικογένειά του, τονίζοντας ότι χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή τους δεν θα βρισκόταν σήμερα εδώ.

«Τώρα ξεκινά η ώρα της μεγάλης ευθύνης. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Μας δίνει δύναμη η ελπίδα των πολιτών ότι κάνει πραγματικά μπορεί να αλλάξει» υπογράμμισε.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.