Στον Δ.Μουστάκα παρέδωσε ο Γ.Κατρούγκαλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χαρά και τιμή εξέφρασε ο νέος υπουργός Εργασίας Δημήτρης Μουστάκας για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας.

Ο κ. Μουστάκας δεν αναφέρθηκε στα επιμέρους ζητήματα του υπουργείου, καθώς, όπως δήλωσε, δεν είναι ακόμα ενημερωμένος και ανέφερε ότι παρά τον λίγο χρόνο που θα έχει μπροστά του, αισθάνεται μεγάλο βάρος ευθύνης. Τόνισε επίσης ότι βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον, καθώς στο παρελθόν ως δικαστής έχει ασχοληθεί επί πολλά έτη με την επίλυση εργασιακών διαφορών.

Ο απερχόμενος υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που παραδίδει τη θέση του σε έναν διακεκριμένο νομικό όπως ο κ. Μουστάκας.

Κάνοντας μια αναφορά στα θέματα του υπουργείου δήλωσε ότι το συνταξιοδοτικό αποτελεί ένα πεδίο μάχης, ενώ επισήμανε ότι στο νέο μνημόνιο περιέχονται δεσμεύσεις από τα προηγούμενα μνημόνια που προβλέπουν πράγματι μειώσεις στις συντάξεις.

Τόνισε την ανάγκη μιας εθνικής μεταρρύθμισης, καθώς ανέφερε ότι στη νέα συμφωνία υπάρχει σαφής πρόβλεψη για μη εφαρμογή των μειώσεων σε περίπτωση που υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση μεταρρύθμισης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.