Στ. Θεοδωράκης: Οι εκλογές θα επιβαρύνουν την ήδη λαβωμένη οικονομία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Οι εκλογές θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη λαβωμένη οικονομία της χώρας» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg.

Αναφερόμενος στην «επόμενη μέρα» και στις πιθανότητες συνεργασιών ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που καθορίζουν ποιος θα συνεργασθεί με ποιον.

Όπως επανέλαβε, ήταν μεγάλο λάθος του κ.Τσίπρα να πει ότι δεν θα συνεργασθεί με κανένα εκτός από ένα κόμμα της αρεσκείας του.

«Και αν αυτό το ένα και μοναδικό κόμμα με το οποίο θέλει να συγκυβερνήσει ο κ. Τσίπρας δεν μπει στη βουλή, τι θα κάνουμε; Ξανά εκλογές μέχρι να βγουν αυτοί που θέλει για συνεταίρους ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.