Σ. Βούλτεψη: Στο Παρίσι ξεμπλοκάρει η διαδικασία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στον στόχο της κυβέρνησης να υπάρξει συμφωνία με την τρόικα έως το τέλος του έτους αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και εν όψει του ραντεβού στο Παρίσι τόνισε πως «το σημαντικό είναι ότι αποφασίστηκε να ξεμπλοκάρει η διαδικασία».
«Γίνεται μια ουσιαστική εκκίνηση με αυτήν τη συζήτηση που θα γίνει στο Παρίσι», είπε η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα Fm και πρόσθεσε: «Αφορά ουσιαστικά την τελευταία φάση, η οποία περιλαμβάνει και την αξιολόγηση του προγράμματος και τη βούληση όλων, να μπουν οι βάσεις και το πλαίσιο για την επόμενη μέρα».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε ότι στην κυβέρνηση δεν αρέσει η έκφραση «κόκκινες γραμμές», τόνισε όμως πως το όριό της είναι η ανάπτυξη. Όπως είπε, «συζητάμε έχοντας όμως ένα όριο και το όριο αυτό είναι η ανάπτυξη».
«Στόχος είναι να προλάβουμε να κλείσει η συμφωνία μέχρι το τέλος του χρόνου. Η ουσία είναι συγκεκριμένη: εμείς, πάμε για να την κλείσουμε τη συμφωνία, ώστε να προλάβουμε και την 8η Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα, οι προθεσμίες υπάρχουν και είναι έως το τέλος του χρόνου. Αυτή είναι η δική μας βούληση», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.