Τους… λυπάμαι, λέει ο Θ. Πάγκαλος για τους δράστες της επίθεσης στην παρουσίαση της Μ. Παπανδρέου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για την επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Θόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», εξήγησε ότι «ήταν καμιά 15αριά μεσήλικες, είναι γνωστοί εξάλλου και έχουν φωτογραφηθεί», ενώ πρόσθεσε ότι «κατά καιρούς εισβάλλουν σε μέρη, όπως στη Βουλή, και πετάνε αυγά και λένε ότι είναι ο Ρουβίκωνας και κάνουν την πλάκα τους».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η επίθεση πιθανώς να είχε στόχο τον ίδιο και όχι την κ. Παπανδρέου.

«Πέταξαν κάποια αυγά στον αέρα, για να πετύχουν κάποιον και να τον γελοιοποιήσουν, αλλά επειδή δεν μπορούσαν να ανέβουν πάνω και ήταν πάνω και κάτω από τη σκάλα, τα αυγά έπεσαν πάνω στα κεφάλια τους και τους έλουσαν» περιέγραψε ο κ. Πάγκαλος, και δήλωσε ότι τους «λυπάται για την αξιοθρήνητη θέση, στην οποία περιήλθαν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.