Χαλκιδική: Παραμένουν στο παλαιό δημαρχείο οι μεταλλωρύχοι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παραμένουν στο παλιό δημαρχείο Μεγάλης Παναγιάς, οι μεταλλωρύχοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σταμάτημα των έργων σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη Ιωάννη Μητροφάνη, μέσα στο κτίριο, και τον ενημέρωσαν για τα αιτήματά τους.

Ο αντιδήμαρχος συνομίλησε και με τους εργαζόμενους στην είσοδο του κτιρίου και τους διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στο δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι μεταλλωρύχοι «λύνσουν» τον αποκλεισμό του πρώην δημαρχείου Μ.Παναγιάς και θα μεταβούν στην Ολυμπιάδα για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που διαμαρτύρονται κλεισμένοι μέσα στις στοές, ενώ σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.