12χρονος έσωσε τη μητέρα του από τον θάνατο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δύναμη που ξεπερνά κατά πολύ … την ηλικία του επέδειξε ένας 12χρονος, που στάθηκε μπροστά σε έναν 42χρονο και τον αντιμετώπισε ως ίσο προς ίσο! Το παιδί έσωσε τη μητέρα του από βέβαιο θάνατο, όταν ο 42χρονος, που αναζητείται από την Αστυνομία, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε προχθές το μεσημέρι σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου η 50χρονη είχε πάει με τον γιο της για να κάνει αγροτικές εργασίες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η 50χρονη χήρα με τρία παιδιά, ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα έφτασε στο τμήμα με μώλωπες από τα χτυπήματα, εκδορές, σκισμένα ρούχα και εμφανή τα σημάδια στον λαιμό της από την προσπάθεια που έκανε ο 42χρονος για να την πνίξει. Την άγρια και παραλίγο φονική επίθεση που δέχτηκε πιστοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες και η ιατροδικαστική έκθεση που ζητήθηκε από την Αστυνομία.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.