Επίσκεψη του προέδρου του Αρείου Πάγου στο δικαστικό μέγαρο Βόλου

Πηγή: mononews.gr
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στον Βόλο βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτές τις ημέρες περιοδεία στη Θεσσαλία, έχοντας συναντήσεις με τους δικαστικούς λειτουργούς, εκπροσώπους του Δ.Σ. των δικηγορικών συλλόγων και εισαγγελείς.

Ο πρόεδρος έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Βόλου, όπου τον υποδέχτηκαν δικαστές και ο εισαγγελέας υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου. Ο κ. Λυμπερόπουλος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με μέλη της διοίκησης του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, χωρίς, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξει κάτι περισσότερο από ανταλλαγή εθιμοτυπιών.

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου ανέφερε ότι σκοπεύει να επισκεφτεί εκ νέου τον Βόλο, ενώ στη συνέχεια είχε σύσκεψη με όλους τους δικαστές του Πρωτοδικείου Βόλου, παρουσία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας και του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.