16χρονη λιποθύμησε μετά από κατανάλωση αλκοόλ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο, όταν μια 16χρονη λιποθύμησε στην πλατεία μπροστά από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ που της προκάλεσε απώλεια αισθήσεων. Περαστικοί που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν από τα μεσάνυχτα.

Λίγη ώρα αργότερα, κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη 16χρονη σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και ιατρική φροντίδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η ανήλικη να βρισκόταν προηγουμένως μέσα σε κατάστημα της περιοχής, όπου ενδέχεται να της σερβιρίστηκε αλκοόλ παρά το γεγονός ότι είναι κάτω των 18 ετών.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ συνελήφθη ο πατέρας της 16χρονης με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.