«Αίματα στο κεφάλι, κατάγματα και τούφες μαλλιών σε ρούχα και σώμα» – Η κατάθεση του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγο του γνωστού δικηγόρου

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το σκηνικό του τρόμου με τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης δικηγόρου, από τον 52χρονο σύζυγό της, γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, προκύπτουν μέσα από την κατάθεση του γιατρού της Ευρωκλινικής που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Ο άνθρωπος που τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06/2024), είδε άγρια χτυπημένη την σύζυγο του δικηγόρου, αναφερει με λεπτομέρειες όσα αποκρουστικά αντίκρισε και αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο 52χρονος να συλληφθεί για ενδοοικογενειακη βια και να ασκηθούν σε βάρος του διώξεις κακουργηματικου χαρακτήρα.

«Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτος, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους» αναφερει μεταξύ άλλων ο γιατρός, ενώ η εικόνα που περιγράφει παρακάτω προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό. Η γυναικά όπως λέει «φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της».

Μάλιστα όπως επισημαίνει όταν τη ρώτησε αν ο άνθρωπος που την μετέφερε στο νοσοκομείο τη χτύπησε αυτή έγνεψε καταφατικά.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr, η ανακρίτρια αναμένεται να μεταβεί στην οικία της γυναίκας προκειμένου να της πάρει κατάθεση, ενώ έχουν έρθει από την επαρχία και οι γονείς της η οποίοι αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι τέρμα και να μην αφήσουν ατιμώρητο αυτό που υπέστη το παιδί τους. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μιλήσει στις αρχές και να πει όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι των βορείων προαστίων.

Όλη η κατάθεση του γιατρού
«Σήμερα 16/06/2024 έχω εφημερία στην Ευρωκλινική καλύπτω, τον χειρουργικό τομέα και Τ.Ε.Π.! Περί ώρα 01:30 με φώναξε η νοσηλεύτρια των επειγόντων για να εξετάσω μια κυρία που έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Μετέβην και είδα την ασθενή υπό στοιχεία (σ.σ: αναφέρεται στα στοιχεία της 37χρονης δικηγόρου).

Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού. Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Εργαστηριακώς φέρει αυξημένες τιμές CPU.

Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την άμεση δράση για τις δικές της ενέργειες τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.