Αλ.Τσίπρας: Πάμε στην μάχη για να κερδίσουμε (Video)

"Η ΝΔ θέλει να πάμε στις κάλπες σε λογική υπνηλίας" τόνισε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο Star

«Πάμε στη μάχη για να κερδίσουμε. Δε σκέφτομαι καν την ήττα» ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός υποστηρίζοντας ότι «το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει. Μπορούμε να κάνουμε πάλι την Ευρώπη να μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τόνισε ότι «παλεύουμε για να δώσουμε προοπτική στη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Να πάμε μπροστά και να μη γυρίσουμε στο παρελθόν. Στις 7/7 διακυβεύεται η πορεία της χώρας»

«Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε την ραχοκοκαλιά της προοδευτικής παράταξης του τόπου», σημείωσε ο ίδιος και υπογράμμισε ότι «η ΝΔ θέλει να πάμε στις κάλπες σε λογική υπνηλίας. Δε θέλουν καθόλου πολιτική συζήτηση».

«Αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και διέλυσαν τη μεσαία τάξη δεν μπορούν να παρουσιάζονται ως λυτρωτές και σωτήρες» τόνισε ο ίδιος υπογραμμίζοντας ότι ο Κ.Μητσοτάκης «αποκάλυψε ότι τελικά δεν σκοπεύει να κάνει καμία φορολογική ελάφρυνση το 2019 και το 2020 πράγμα το οποίο αποτέλεσε το βασικό επιχείρημα της ΝΔ».

«Ο κ. Μητσοτάκης ούτε δεμένος δε θα καθόταν να αντιπαρατεθεί μαζί μου» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του debate, προσθέτοντας ότι «δεν έρχεται γιατί αισθάνεται την ένδεια των επιχειρημάτων του» και ότι «ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την αντίκρουση επιχειρημάτων».

Παράλληλα, τόνισε ότι τον εξέπληξε η στάση της Φ.Γεννηματά και του Δ.Κουτσούμπα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΚΚΕ έβγαλε το φίδι από την τρύπα για την αποφυγή του debate».

Αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «πρέπει να αυτοπροσδιοριστεί στον πολιτικό χάρτη» σχολιάζοντας ότι «η σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη αγκαλιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην Ελλάδα το ΚΙΝΑΛ αγκαλιάζει τον κ. Μητσοτάκη».

Χαρακτηρίζοντας «αυτοκαταστροφική τη σύγκρουση της κας Γεννηματά με τον ΣΥΡΙΖΑ», ο Αλ.Τσίπρας σημείωσε ότι «το κόμμα του Αν.Παπανδρέου γίνεται υποστύλωμα της δεξιάς», κάνοντας λόγο για «κακέκτυπο της δημοκρατικής παράταξης».

Ακόμα σχετικά με το ΜέΡΑ 25 ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «συστημική προώθηση του κ. Βαρουφάκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.