«Αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει κανένας. Θα σε σκοτώσω»

Σοκάρει η καταγγελία μητέρας για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η κόρη της με θύτη τον πρώην σύντροφό της. «Κάποιος να κάνει κάτι, να μην βρω το παιδί μου σφαγμένο» λέει η γυναίκα στην τηλεοπτική κάμερα.

Η σχέση της κόρης της έληξε άδοξα με τον πρώην σύντροφό της να μην αποδέχεται πως δεν την έχει. «Αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει κανένας. Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από τη χώρα» γράφει σε ένα από τα πολλά απειλητικά μηνύματα που έχει στείλει στην κοπέλα.

«Εχουμε μετακομίσει τρεις φορές για να μην την βρίσκει» σημειώνει η μητέρα της. «Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την κόρη μου με μώλωπες» λέει με τη φωνή της να πνίγεται και περιγράφει ότι τίποτα δεν τον σταματά: «παραβιάζει και τα παντζούρια για να μπει στο σπίτι της. Την περασμένη Κυριακή το σπίτι της κόρης μου τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι αρχές εκτιμούν οφείλεται σε εμπρησμό. Το κρεβάτι της είχε λουστεί με βενζίνη». «Μας είπε ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής ήταν «χέρι ανθρώπινο» και μας ρώτησε αν έχει άλλος κλειδιά» συμπληρώνει.

«Ζητώ κάποιον να με βοηθήσει. Να μην βρω το παιδί μου σφαγμένο» είναι η κραυγή απόγνωσης της μητέρας η αγωνία της οποίας πολλαπλασιάζεται από τα δεκάδες κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης γυναικών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.