«Αν ο καρκίνος επηρέαζε τους λεμφαδένες, θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα»

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Ακόμα έχω ένα άσθμα γιατί μεγαλώνει ο πνεύμονας. Διαγνώστηκα με καρκίνο μέσα Μαρτίου και έκανα την επέμβαση 24 Μαρτίου στα γενέθλια της μητέρας μου. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά, είχα γύρω μου τους καλύτερους γιατρούς και ανθρώπους. Δεν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες».

Δείτε το βίντεο«Τυχαία το ανακάλυψα όταν πήγε να κάνει η κόρη μου εξετάσεις. Και κάναμε ακτινογραφία θώρακος και σπιρομέτρηση και είδαν μία σκιά» πρόσθεσε και συνέχισε, λέγοντας:

«Μπορεί και μέρες να είχαν περάσει και να ήταν όλα διαφορετικά, αν είχε επηρεάσει τους λεμφαδένες θα είχε σκορπίσει σε όλο το σώμα. Μετά τον καρκίνο άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Συνδέθηκα λίγο περισσότερο με το ζωώδες ένστικτο, το να μην εκτίθεμαι σε καταστάσεις που δεν αισθάνομαι ότι δεν είναι καλές για εμένα. Με έβλαψες, δεν χρειάζεται να σε έχω δίπλα μου».

Παράλληλα, μίλησε και για το μέλλον του στην τηλεόραση.

«Έχω πει σε όλες τις προτάσεις «όχι», γιατί ντρέπομαι και το ραντεβού που έκανα το έκανα για να μην σνομπάρω. Μπήκα μέσα και ο παραγωγός έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Μου έβαλαν να δω το παιχνίδι στα ισπανικά και κόλλησα. Δεν έχω μετανιώσει για τα “όχι” μου, έχω ταλαιπωρηθεί σε πολλά “ναι”» δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.