Ανατροπή για την καταδίωξη στο Πέραμα – «Δεν οδηγούσε ο 20χρονος», λέει η δικηγόρος του τραυματία

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της φονικής καταδίωξης στο Πέραμα φέρνουν οι ισχυρισμοί της δικηγόρου του 16χρονου που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε από τα πυρά της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την κυρία Βούλα Δημητριάδου και τα όσα δήλωσε, μιλώντας στο Open, ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 15χρονος, που ακόμα αναζητείται και πληροφορίες τον φέρουν έτοιμο να παραδοθεί στις αρχές άμεσα.

Ο 16χρονος, που τραυματίστηκε από τα πυρά ήταν, σύμφωνα πάντα με την δικηγόρο του, ο συνοδηγός, ενώ ο 20χρονος που σκοτώθηκε καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Η κυρία Δημητριάδου τόνισε πως «έχουμε πολλές περιπτώσεις απείθειας, που αυτοκίνητα δεν σταματούν σε περιπτώσεις ελέγχων, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Αλίμονο αν κάθε φορά θρηνούμε νεκρούς και διακινδυνεύουν πολίτες».

Σε ό,τι αφορά τις μαρτυρίες που θέλουν τον οδηγό να εμβολίζει με το αυτοκίνητο τους μοτοσικλετιστές της ομάδας «ΔΙΑΣ», η δικηγόρος απάντησε:

«Δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος; Σε ποια περίπτωση και από ποια απόσταση ο αστυνομικός μπορεί να κάνει χρήση του όπλου;».

Και προσέθεσε: «Κινδύνευσε η ζωή και των επτά;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.