Αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία με τον αστυνομικό να σπρώχνει με το πόδι του άστεγο

Ποικίλες αντιδράσεις και εν πολλοίς αγανάκτηση προκάλεσε η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας να σπρώχνει με το πόδι του έναν άστεγο.

Την φωτογραφία όπως και την σχετική καταγγελία έκανε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη».Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει η συλλογικότητα το περιστατικό συνέβη παραμονή Χριστουγέννων σε πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας.

Δείτε την ανάρτηση της συλλογικότητας:
«Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία δαπανά χιλιάδες ευρώ για δήθεν χιουμοριστικά βιντεακια για τις γιορτές, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη:

Πριν από λίγο στην Ερμού, έξω από το μαγαζί του Μπαϊρακτάρη, αστυνομικός κλωτσάει άστεγο για να ξυπνήσει και να σηκωθεί να φύγει από το σημείο.

Αυτό είναι το “γιορτινό κλίμα” για τους αδύναμους και τους φτωχούς: να κάνουν στην άκρη για να μην χαλάνε την βιτρίνα. Και βέβαια αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας…».Όπως ήταν λογικό μία τέτοια φωτογραφία ήδη έχει αρχίσει να σχολιάζεται πολύ από χρήστες των social media οι οποίοι καυτηριάζουν την κίνηση που δείχνει η εικόνα και σε σχέση με τα γιορτινά μηνύματα και βίντεο που δημοσίευσε για τις γιορτές η ΕΛ.ΑΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.