Από ξύλινο ιστιοφόρο που έκανε τουριστικά δρομολόγια ξεκίνησε η φωτιά που έκαψε και βύθισε 4 σκάφη (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Από ένα ξύλινο ιστιοφόρο που έκανε τουριστικά δρομολόγια φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά στη Μαρίνα Ζέας από την οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς τέσσερα σκάφη τα οποία τελικά βυθίστηκαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ξύλινο σκάφος στο οποίο εκδηλώθηκε πρώτα η φωτιά, έκανε τουριστικά δρομολόγια σε Αίγινα και Μονή

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα και γρήγορα επεκτάθηκε σε τρία σκάφη που ήταν δίπλα στο ξύλινο ιστιοφόρο.

Αρχικά βυθίστηκαν το ξύλινο ιστιοφόρο και δύο από τα σκάφη ενώ το τέταρτο βρέθηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή που οι φλόγες έχουν τυλίξει ένα από τα σκάφη

Στην περιοχή επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα αλλά και πλοιάρια της πυροσβεστικής και του λιμενικού για ρίψεις νερού από θαλάσσης.

Από το λιμενικό έχουν τοποθετηθεί ειδικά φράγματα προκειμένου να αποφευχθεί ρύπανση των υδάτων.

Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες εκδήλωση της φωτιάς διεξάγουν το ανακριτικό της πυροσβεστικής και το λιμενικό.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία για κάποιον τραυματισμό από τη φωτιά.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.