Αποκαταστάθηκε η οδική σύνδεση στην εθνική Αντιρρίου–Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αποκαταστάθηκε η οδική σύνδεση στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας, όπου είχε αποκλειστεί από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, λόγων των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αιτωλοακαρνανία.

Πάντως, οι εργασίες στο σημείο συνεχίζονται, γι΄ αυτό και συνιστάται στους οδηγούς από τους υπεύθυνους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να διέρχονται με προσοχή από το σημείο.

Την περιοχή επισκέφθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «ήταν και παραμένει μέλημά μας να επιστρέψει το συντομότερο η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, συνέπεια των έντονων καιρικών φαινομένων».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, «η περίπτωση της Κλεισούρας ήταν από την πρώτη στιγμή στις προτεραιότητες μας, δεδομένου ότι ο δρόμος αποτελεί τη βασική οδική σύνδεση μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.