Αρναούτογλου: Απότομη η μετάβαση από τον χειμώνα στο… καλοκαίρι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μεγάλα θα είναι τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα το επόμενο 10ημερο, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, την Πέμπτη (24/3), η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά στην Κρήτη η οποία θα δίνει κάποιες μπόρες χαμηλά και χιονόνερο λίγο πιο ψηλά, ωστόσο θα είναι παροδικού χαρακτήρα. Στην υπόλοιπη χώρα, θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια. Μετά το μεσημέρι, ο καιρός θα βελτιωθεί στην Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα η λιακάδα θα διατηρηθεί.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές συννεφιές μέχρι το μεσημέρι κυρίως στους ορεινούς όγκους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.

Το Σάββατο θα διατηρηθεί η καλοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας ωστόσο το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα τα σύννεφα θα πυκνώσουν χωρίς να δώσουν κάποια φαινόμενα. Την Κυριακή το σκηνικό θα είναι πιο μουντό, καθώς τα σύννεφα θα καλύψουν ολόκληρη τη χώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.