Ασφάλεια Αττικής: 345 συλλήψεις την τελευταία εβδομάδα – Εξαρθρώθηκαν 12 σπείρες

Σε 345 προχώρησε την τελευταία εβδομάδα η Ασφάλεια Αττικής, για συμμετοχή σε συνολικά 191 σοβαρές εγκληματικές υποθέσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, κατάφερε το τελευταίο χρονικό διάστημα:

να αποδομήσει πλήρως εγκληματικό δίκτυο, που συγκροτούσαν τρεις εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε Αττική και Κω,
να εξαρθρώσει διεθνική εγκληματική οργάνωση, που διευκόλυνε την παράνομη είσοδο μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας και στη συνέχεια τους προωθούσε σε ευρωπαϊκές χώρες,
να εξαρθρώσει τρεις εγκληματικές οργανώσεις που διέπρατταν ληστείες και κλοπές, σε διάφορες περιοχές της Αττικής,
να εξιχνιάσει μία ανθρωποκτονία και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας και κυρίως
να εξιχνιάσει τις πρόσφατες υποθέσεις κλοπών νοσοκομειακού υλικού από δημόσια Νοσοκομεία της χώρας.

Ο συνολικός απολογισμός της δραστηριότητας των υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής για την τελευταία βδομάδα, σύμφωνα με τον κ. Παπαζαφείρη, είναι περισσότερες από 191 περιπτώσεις εξιχνίασης διαφόρων σημαντικών εγκληματικών πράξεων, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της εγκληματικής δραστηριότητας και 345 συλλήψεις ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και για διάφορα μικροαδικήματα.

Τα παραπάνω μεταφράζονται στην εξάρθρωση 12 εγκληματικών ομάδων, εκ των οποίων, τέσσερις για διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών, τέσσερις για διακεκριμένες κλοπές, δύο για ληστείες και δύο, επίσης, για εμπορία ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.