Αυτοπυροβολήθηκε 13χρονη μαθήτρια με το όπλο του πατέρα της

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με κυνηγετικό όπλο του πατέρα της αυτοπυροβολήθηκε μία 13χρονη κοπέλα το απόγευμα της Κυριακής (12-09-2021), μέσα στο σπίτι της στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα περιεργαζόταν το όπλο του πατέρα της, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί αυτοπυροβολήθηκε. Στο σπίτι βρισκόταν και ο 35χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Η 13χρονη που είχε στην κυριολεξία άγιο καθώς η σφαίρα πέρασε σχεδόν ξυστά από το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με το thestival.gr, προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ το όπλο του 35χρονου κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.