«Αυτός είναι ο λόγος που ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το άλμπουμ των αναμνήσεων της ζωής θέλησε να ξεφυλλίσει ο Κώστας Σκαφίδας μιλώντας στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Από αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μακρόχρονη φιλική του σχέση με τον Στέλιο Καζαντζίδη αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τον λόγο που δεν έκανε παιδιά ο αείμνηστος τραγουδιστής.
ADVERTISING

Ειδικότερα, ο Κώστας Σκαφίδας εξομολογήθηκε πως «το ξέρω όσο κανείς άλλος το θέμα αυτό. Όταν μάζευαν τους ιδεολόγους αριστερούς, με πήρε ένας συγγενής που ήταν μέσα στην αστυνομία και μου είπε: «Πάρε τον Στέλιο και κράτησε τον σπίτι σου μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα». Στον Διόνυσο μου λέει: «Σταμάτα εδώ». Σταματάω σε κάτι χαλάσματα όπου πετάλωναν μουλάρια τα παλιά χρόνια. Τον βλέπω και ανηφορίζει στα χαλάσματα. Έπειτα από μισή ώρα επιστρέφει κλαμένος».

«Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πηγαίνουμε στο σπίτι και μου λέει: «Σε εκείνα τα χαλάσματα έπαθα τη ζημιά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά». Τον είχε κλοτσήσει ένα μουλάρι και έμεινε ανίκανος. Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ. Ούτε καν η μάνα του δεν το ήξερε».

«Τότε λοιπόν ο Στέλιος είχε μια κοπέλα από την Πρέβεζα και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή η μάνα του, η κυρα-Γεσθημανή μού έβαλε λόγια και μου έλεγε συνέχεια ότι ο Στέλιος πρέπει να χωρίσει από την κοπέλα αυτή. Σε μια κουβέντα μας λοιπόν πετάγομαι και της λέω: «Σου αρέσουν τα παιδιά;». Μου απαντάει: «Πολύ». Και μου ξεφεύγει και της αποκαλύπτω ότι ο Στέλιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Το λέει στον Στέλιο εκείνη και αυτό ήταν το τέλος της σχέσης μας με τον Στέλιο. Γιατί στο υποσυνείδητο είχαν μπει τα λόγια της κυρα-Γεσθημανής, που ήθελε να τον χωρίσει» κατέληξε ο 86χρονος Κώστας Σκαφίδας στη νέα του συνέντευξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.