Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που έκανε στην Παναγιώταρου τη χυδαία πρόταση των 25.000 ευρώ

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Σε συνέντευξή της η influencer ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση με αντάλλαγμα 25.000 ευρώ.

«Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. Ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου», είπε συγκεκριμένα.

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι».

Ποιος της έκανε την πρόταση;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται με τη φανέλα μεγάλου συλλόγου στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει προσεγγίσει και άλλες γυναίκες της σόουμπιζ, που έχουν λάβει μέρος σε ριάλιτι μοντέλων και με μία από αυτές είχε και σύντομη σχέση.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σοκαρισμένη αρνήθηκε την πρότασή του και, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα, δεν δημοσίευσε ούτε το όνομά του.

Οι φήμες για νέα σχέση μετά τον Σχίζα
Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα τη θέλουν να ξεκινά νέα σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα. Η ίδια ωστόσο απαντά: «Πω πω πω είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται να προχωρήσω στην προσωπική ζωή μου και είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι πάρα πολύ με τα επαγγελματικά μου και πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση, βάζεις προτεραιότητα τη σχέση σου και αφήνεις λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε τώρα έχω κάνει focus στο μαγαζί μου, στα ρούχα, στα μαγιό μου, στα τηλεοπτικά μου. Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Στάθη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου πολύ έντονα, με πολύ έντονα συναισθήματα και σε κάθε περίπτωση κρατώ μόνο τα καλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.