Χούλιγκαν έβγαλε γκλοπ και χτύπησε αστυνομικό

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός από τους 60 χούλιγκαν που συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη, που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, γύρω στις 05:00 το πρωί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, πήγαν στη Νίκαια ώστε να περάσουν χειροπέδες σε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε προσαχθεί και τον περασμένο Δεκέμβριο, αμέσως μετά τα επεισόδια.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στην πόρτα του σπιτιού του, ο νεαρός την άνοιξε και με το γκλοπ που κρατούσε, επιτέθηκε με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν αστυνομικό. Στη συνέχεια ο νεαρός έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Οι αστυνομικοί όμως απέκλεισαν κάθε πιθανή έξοδο και μπήκαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Έπειτα από έρευνα που κράτησε αρκετά λεπτά, εντόπισαν και το γκλοπ, το οποίο ο νεαρός είχε προλάβει να κρύψει.



Δικαιολογώντας την επίθεσή του κατά των αστυνομικών, ο νεαρός που είχε εξοπλίσει το σπίτι του με κάμερες, θεώρησε -όπως ανέφερε- πως οι άνδρες που είδε έξω από το σπίτι του ήταν ληστές και γι’ αυτό επιτέθηκε. Ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από το γκλοπ τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.