Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κατασχεθέντα αντικείμενα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι υπεύθυνοι αεροδρομίου στη Λιθουανία προσέγγισαν με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα, στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασχεθέντα αντικείμενα.

Η εταιρεία Λιθουανικοί Αερολιμένες (Lithuanian Airports) ανακοίνωσε ότι το δέντρο στο αεροδρόμιο του Βίλνιους στολίστηκε με απαγορευμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου.

Φωτογραφίες δείχνουν το ιδιότυπο αριστούργημα, που έχει και εκπαιδευτικό σκοπό, το οποίο δεν είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά με ψαλίδια, μαχαίρια, χαρτοκόπτες, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα που θεωρούνται επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται στις αποσκευές σε αεροπορικές πτήσεις.

«Έτσι, αν δεν θέλετε τα προσωπικά σας, αλλά απαγορευμένα, αντικείμενα να …προσγειωθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του επόμενου έτους – καλύτερα να ελέγξετε τις οδηγίες για τις αποσκευές προτού πακετάρετε για την επόμενη πτήση σας» αναφέρει η Lithuanian Airports.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.