Δ. Κουτσούμπας: Δεν συμφωνώ με τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Κ. Καζάκος

«Δεν νομίζω ότι το εννοούσε» είπε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, αναφερόμενος στον Κώστα Καζάκο και στα περί προδοσίας όσων νέων φεύγουν στο εξωτερικό που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.
«Δεν νομίζω ότι το εννοούσε, τα παιδιά μεταναστεύουν από ανάγκη. Πάνε να βρουν αλλού, αυτό που δεν προσφέρει η χώρα μας. Φαντάζομαι εννοούσε αυτούς που ωθούν τα παιδιά στο εξωτερικό. Γνωρίζοντας τον Κώστα Καζάκο, φαντάζομαι ότι αυτό εννοούσε», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.
Πάντως, διευκρίνισε ότι δεν συμφωνεί με τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο κ. Καζάκος.
Αναφορικά με την αξιολόγηση εκτίμησε ότι θα κλείσει με εκταμίευση της δόσης και με «κάποια ευχολόγια» για το χρέος. «Το ζήτημα είναι ποιος κερδίζει. Δυστυχώς θα επιβεβαιωθούμε και ο λαός συνεχίζει να ματώνει. Δεν σου δίνει κάνεις τίποτα αν δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα και νέα μνημόνια, που θα γονατίζουν τον ήδη γονατισμένο λαό για να κερδίζουν κάποιοι άλλοι», συμπλήρωσε.
Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ εμφανίστηκε βέβαιος ότι «θα υπάρξουν και νέα μέτρα: και νέα μέτρα στο 4ο μνημόνιο, αλλά και νέα μέτρα από το ‘18 -‘ 19 και μετά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.