ΕΔΕ για καθηγητή ΕΠΑΛ που κατηγορείται ότι παρενόχλησε μαθήτριες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας εκπαιδευτικού για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών από στο 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, καταγγελία έχει αξιολογηθεί ως σοβαρή, συνεπώς χθες διατάχθηκε ΕΔΕ και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί στο 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας.

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, μιλώντας χθες, στην «Πελοπόννησο» δήλωσε: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχει διαταχθεί η ΕΔΕ για την καταγγελία και έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε υλικό και στοιχεία για το τι έχει συμβεί. Η δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει επιληφθεί του θέματος και θα σας πω πως ό,τι και αν έχει συμβεί, θα λάμψει η αλήθεια».

Οι πληροφορίες λένε ότι χθες υπήρξε επικοινωνία με τους ανθρώπους του σχολείου και συλλέχθηκε υλικό, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν και καταθέσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση, η οποία χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς, προκειμένου να διευρυνθεί τι έχει συμβεί. Εξελίξεις αναμένονται σε λίγες μέρες, οπότε και θα βγει το πόρισμα της ΕΔΕ.

Πάντως, από χθες, οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ σταμάτησαν τη κατάληψη και επέστρεψαν στις σχολικές τους υποχρεώσεις, οδηγώντας το σχολείο σε μια κανονικότητα. Προχθές, έγινε κατάληψη στο σχολικό συγκρότημα με αίτημα των μαθητών την απομάκρυνση του καθηγητή που φέρεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτριες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.