«Είχα εξάρτηση με το αλκοόλ – Έπινα δίχως αύριο»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον παππού του, τον αείμνηστο κωμικό Γιάννη Γκιωνάκη, τη σχέση του με τη θρησκεία κι έκανε μία γενναία κατάθεση ψυχής για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ.

Ο ίδιος προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια, με τον ίδιο να ασχολείται με την υποκριτική και τη σκηνοθεσία.

«Αν δεν μου άρεσε, δεν θα το έκανα. Μου άρεσε και το έκανα, ήταν μία ώθηση που έρχομαι από καλλιτεχνική οικογένεια. Το επίθετο «Γκιωνάκης» δεν με βοήθησε, απλά σε θυμούνται πιο εύκολα».

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει περάσει δύσκολα οικονομικά, αλλά ποτέ δεν είχε θέμα επιβίωσης. Επίσης, μίλησε και για τον παππού του, τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη.

«Ο παππούς μου μού έλεγε αν θέλω να κάνω κάτι, να το κάνω για να γίνω ο καλύτερος και προτιμούσε την υποκριτική από την σκηνοθεσία», είπε και πρόσθεσε ότι περισσότερο μοιάζει σαν χαρακτήρας στον πατέρα του, παρά στον παππού του.

«Με ενόχλησε ένα podcast για τον παππού μου, είχε επιθετικά στοιχεία και ειρωνεία. Δεν με ενδιαφέρει να κάνει καταγραφή γεγονότων, αλλά όταν το ύφος που το κάνεις με ενοχλεί, θα σου το πω».

Το podcast μιλούσε για την επίθεση του Γιάννη Γκιωνάκη στην τότε σύντροφό του.

«Ο παππούς είχε κριθεί προφυλακιστέος. Για εκείνη την εποχή «πέρναγε» αυτή η απόφαση, σήμερα δεν θα “πέρναγε”», είπε και πρόσθεσε ότι ο Γιάννης Γκιωνάκης ήταν αυθόρμητος, χαβαλές και με χιούμορ.

Μετά την απώλεια του πατέρα του, ο Λευτέρης Γκιωνάκης έεπσε στο αλκοόλ: «Είχα εξάρτηση με το αλκοόλ. Έπινα δίχως αύριο και μετά σταμάτησα. Με τα ναρκωτικά και τα ξύδια ή θα τρελαθείς, ή θα πας φυλάκή, ή θα πεθάνεις. Έπινα δύο μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα, ένα χρόνο τώρα είμαι καθαρός».

Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως η θρησκεία είναι μια χαρά, ωστόσο με την εκκλησία δεν τρελαίνεται. Ίσως κάποτε ήταν άθεος, τώρα δηλώνει γνωστικιστής, ενώ την κόρη του την έχει βαφτίσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.