«Είμαι σε δύσκολη ηλικία, δεν θα με πεθάνετε εσείς»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα που ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία, «The Crown»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ακουστεί ότι θα παίξει στο «The Crown» και θα κάνει τον… Γιάννη Λάτση….»!

Και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε κάγκελο και αναφώνησε: «Ποιον θα κάνει;» και ο Δημήτρης της απάντησε: «Τον Γιάννη Λάτση»!

Και η παρουσιάστρια είπε: «Παιδιά με προσοχή τα ονόματα γιατί σαρδάμ συμβαίνουν και με πρώτη εμένα…»!

Και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Παιδιά είμαι 41 και σε δύσκολη ηλικία και πρέπει να κάνω εξετάσεις… Εν πάση περίπτωση δεν θα με πεθάνετε εσείς γιατί ο Θοδωρής (Κουτσογιαννόπουλος) μου έλεγε συνέχεια πρόσεχε τι θα πεις… » κάνοντας την Ελένη να ξεσπάσει σε γέλια!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν είχα δει ποτέ The Crown. Με πήρε μια casting director και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Της είπα ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά, ότι ξέρω τα αγγλικά του τουρίστα. Μου είπαν ότι δεν έχει καμία σημασία και να πάω να κάνω την ακρόαση. Ήθελαν να κάνω τον Λάτση, γιατί είπαν ότι του μοιάζω. Τους είπα ότι αν δεν έχω βοηθό για τη γλώσσα, δεν μπορώ να πάω. Τελικά μου έφεραν, επειδή επέμεινα. Πληρωμένα όλα. Ήθελα βοηθό για να συνενοηθώ με τον σκηνοθέτη. Με υποδέχτηκαν λες και ήρθε ο πιο famous από την Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαγιόρκα και στην Σεβίλλη. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δυο σκηνές έπαιξα.»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.